Investirajte v preverjena slovenska mikro in mala podjetja z maksimalnim možnim zavarovanjem kaj ga slovenski prostor premore.

15% letni obresti na vaš denar

Kako deluje investiranje

Naša ekipa je sestavljena iz podjetnikov, ki so v svojem delovanju izkusili kako je lahko delovanje na trgu na čase zahtevno in celo nepravično. Z izkušnjami, ki smo jih več let pridobivali v dejanskem poslovanju, smo lansirali podjetje Center podjetnikov skupaj s platformo Invest. Center podjetnikov primarno ureja stvari, ki so za male podjetnike zelo pomembne ampak velikokrat za njih zmanjka časa, denarja ali znanja.

Platformo Invest smo razvili z namenom, da na slovenskem trgu ponudimo popolno kombinacijo med visoko donosnim in nizko tveganim plemenitenjem denarja, ki ga posamezniki ali podjetja želijo poslati na delo, namesto da počiva na bančnih računih ali kje doma po stanovanju. Ponujamo 15% letno obrestno mero, oziroma 1% obresti na vaš denar mesečno.

Kako smo zavarovani mi v našem poslovanju in kako je zavarovan vaš denar pri nas?

  • Vso naše poslovanje se odvija znotraj meja Republike Slovenije
  • Vsak naš projekt je sklenjen z notarsko overjeno neposredno izvršljivo pogodbo, ki premore vsa mogoča zavarovanja, ki jih slovenska
    zakonodaja omogoča.
  • Vsak projekt je zavarovan s minimalno 2x vrednostjo premičnega ali nepremičnega zavarovanja
  • Vsak projekt ima izdane varnostne zaklopke v primerih zamujanja s plačili (izvršnice, trajniki ipd)
  • Vsak projekt je strokovno pregledan s programom Bisnode
  • Vsak naš projekt je sklenjen s stabilnimi parnerji, kateri delujejo na trgu že minimalno 3 leta in izkazujejo dobro ali zelo dobro poslovanje

Za piko na i, pa vam ponujamo tudi naš produkt na katerega smo zelo ponosni in vam omogoča popolno mirnost pri sodelovanju z nami. Produkt BuyBack Safe vam v vsakem trenutku omogoča jamstvo na vašo glavnico, katera je s tem produktom 100% zaščitena. BuyBack Invest je zagotovilo, da ne glede na to kaj se s projektom v katerega je vložen vaš denar zgodi, mi jamčimo za vračilo celotne glavnice, ki ste jo investirali v naše projekte.

Poslujemo izključno s slovenskimi mikro in malimi, dobro stoječimi podjetji, katera v danih trenutkih stopijo v kontakt z nami za sodelovanje pri nakupu novih strojev, poslovnih prostorov, materiala in ostalih obratnih sredstev. Da smo poslovanje še dodatno zavarovali, poslujemo samo z nizkimi zneski v posameznih projektih in kratkim obdobjem poslovanja, tako da smo izločili večino faktorjev, ki bi lahko povečali tveganje in le tega po našem mnenju spustili na minimum.

Prosim izpolnite tabelo za investiranje

Invest
(znesek mora presegati 500€)